banner
Formular 230

CAMPANIA 2019 - REDIRECȚIONEAZĂ 2% CĂTRE FUNDAȚIA TEATRALĂ NEGHINIȚĂ:

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește. Practic în acest fel dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta !

 

Dacă doriți să sprijiniți activitățile fundației noastre și alegeți să direcționați către noi cei 2% din impozitul deja plătit la stat pentru veniturile din anul 2018 vă rugăm să completați cu datele dv. unul din formularele atașate și să îl trimiteți

pe adresa noastră de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.  

printr-un mesaj pe facebook https://www.facebook.com/neghinita.ro/ ,      https://www.facebook.com/festivalulneghinita.ro/,

să-l trimiteți prin poștă sau să-l depuneți, pană pe 15 martie 2019,  cel târziu, la Administrația Financiară din localitatea în care aveți domiciliul.

Mulțumim!

descarca formularul 230  

sau

descarca formularul 200